Cikkek archívuma

Foglaló összege

Kedves Érdeklődők! A foglaló összegét felfelé kerekítjük, így az áprilistól 10.000 Ft-ra módosul. 
Teljes cikk

Új nyuszi, izgalmas szín

Beleszerettem egy dalmát nyusziba. Pedig sok-sok éven át tartottam magam, hogy nem-nem, nem újítunk be ritka és nehéz színt. Mindez tartott addig, míg Foltost a kezemben nem éreztem... Ennyit a kőkemény elhatározásról. :) 
Teljes cikk

Áremelkedés

A brutális takarmány- és termékdrágulások miatt sajnos mi sem tudjuk tartani a tavalyi árakat. A soron következő tenyészszezonban áremelkedésre lehet számítani. 
Teljes cikk

Eladás - vásárlás

Jogszabályváltozások miatt áprilistól hobbi célra kisállatot értékesíteni és vásárolni FELIR regisztrációval rendelkező személytől lehet. Mi már rendelkezünk vele. 
Teljes cikk

Szerkesztés

Honlapunk tartalma némi változáson fog keresztülmenni szeptember első felében, így néhány hétig előfordulhat majd, hogy karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető egy-egy oldal. 
Teljes cikk

KISNYUSZIK

Tenyészetünkbe beköszöntött a nyári bébibumm! 6 alomból különböző színekben válogathatnak a komoly szándékú érdeklődőink, vásárlóink.  Sárga, castor, lila, kék, albínó, kék vadas, csincsilla kisnyulak az almokban. Jelentkezni a szabad helyek erejéig lehetséges. Az ár és a költözés dátuma a...
Teljes cikk

Meghibásodott Facebook oldal

Kedves Érdeklődőim, Gazdijaim! A Facebook oldalunkat jelenleg valami hiba miatt egyáltalán nem , vagy csak korlátozottan tudjuk elérni, így mindenkit arra kérek, hogy e-mailben, telefonon, vagy a privát Face oldalamon Messengeren keressen, esetleg Viberen, mert máskülönben nem biztos, hogy tudok...
Teljes cikk