Cikkek archívuma

Szünet - értesítés

Kedves Érdeklődők! A tenyésztés jelenleg szünetel. Állományunk létszámát próbáljuk csökkenteni, és átgondolni a folytatást.  Tavasszal azonban szeretnénk visszatérni. Üdvözlettel: Cintia
Teljes cikk

Előkészületek

Elkészült a 2019-es párosítások tervezete. A lista a teljes évre szól. Januárban belevágunk. 
Teljes cikk

Dunaújváros

Kedves Érdeklődők! Szeptember végétől lehetőség van rá, hogy akár Dunaújvárosban is át tudjuk adni az előre foglalózott nyuszikat. Az átadás címét és időpontját továbbra is egyeztetni kell velem. Köszönettel: Cintia
Teljes cikk

Származási lapok

Kedves Gazdik! A házi származási lapot és a Nyúltenyésztők Budapesti Klubjának rendszeréből lekért származási lap kivonatát legyetek kedvesek megőrizni! Ezek alkotják a nyuszi "törzskönyvét",  mutatják a családfát, és a nyúl fajtanemességét.
Teljes cikk

Új nyulacskák

Tenyészetünkbe új nyuszik érkeztek. Egy szlovák kék szürke bak, és szlovák sárga Törpe rex tenyészpár. 
Teljes cikk

Adatkezelés

Bár a tenyészet nem vállalkozásként működik, a honlap és a szerződések használata okán május 25-ig megpróbálunk elkészíteni egy adatkezelési tájékoztatót, melyet a GDPR rendelet kitételei alapján minél pontosabban igyekszünk véghezvinni.
Teljes cikk

Vagány - a legkiemelkedőbb bakunk

Vagány nevű új lila rex bakom a márciusi Lurdy kiállításon nem csak Fajtagyőztesi címet nyert, de legnagyobb döbbenetünkre a bíró neki itélte a kiállítás legszebb nyula címet is. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rá! :) 
Teljes cikk

Gyász :'(

2018. február 23-án Casanova Mufurc nyuszink nagy bánatunkra elköltözött ebből a világból. Sose fogjuk elfejteni imádatos kis bakunkat, aki bármit is csinált, azt mindig viccesen és aranyosan tette, és nevetéssel aranyozta be a napjainkat. Köszönöm, hogy voltál nekünk! Ég veled!
Teljes cikk

Tetoválások

Tavalyi nyulacskáink átestek a kellemetlen, ám kötelező tetoválásokon. Egy-két hisztis kisasszonyt leszámítva igazi hősként tűrték, ami már nem is először lett szóvá téve, hogy milyen tűrőképesek. Még az ilyen apró dolgokkal is büszkévé tudnak tenni. Imádom őket! :) 
Teljes cikk

Kiállítás - Székesfehérvár

Jan. 13-14-én 2 gyönyörű, fiatal sárga bakunk: egy saját tenyésztésű és egy import mérettette meg magát Székesfehérváron a V-61 egyesület által rendezett kiállításon. Adomány 94,5 ponttal, Hermész 95,5 ponttal nagyon jó minősítést ért el. Nagon büszkék vagyunk rájuk! :) 
Teljes cikk