Krémek

 
 
Bársonybundás Vanília
 

Vanília 9 hetes korában költözött hozzám. Eredetileg arra számítottam, hogy sárga színű és kislány, de megtévesztett engem is, és Annát is. Később kiederült, hogy kisfiú és,hogy nem sárga színű. A színét a mai napig sem tudjuk biztosan, de eddigi ismereteim alapján a szlovák pasztellre hasonlít leginkább.

A szívemnek egyik legkedvesebb baknyula. Ha van nyúl iránti őszinte imádat és rajongás, akkor így érzek én Vanília iránt. Van egy-két testi hibája, de ezek engem nem érdekelnek. Vele többszörösen is elfogult vagyok. 

 
 Majszoló - Nyuszó Sziszi
 

Sziszit nem rég vissza fogdtam a tenyészetbe. Anyukájához hasonlóan nem éppen kedves teremtés, eléggé nehezen kezelhető nyuszi hatalmas mozgás igénnyel. Egyébként nagyon okos, intelligens és kíváncsi. Most már úgy gondolom, hogy a nevelési problémája a hiperaktivitásában keresendő. 

Kapott egyedi azonosító számot és egyelőre nálunk marad. Megnézzük milyen lesz anyukának, aztán döntünk a végleges sorsáról. Vagyis arrról, hogy nálunk maradhat-e, avagy másik gazdihoz kerülhet. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy nagy esély van rá, hogy meddő. Karácsonyig még próbálkozunk a vemhesítésével.

A színe meghatározhatatlan. Jobb szavunk nincs rá, minthogy krém. Az aguti jegyek legalább stimmelnek.
 
 

TERVEK A JÖVŐRE NÉZVE

Egyelőre nincsenek komoly tervek a színnel. Az biztos, hogy Vanília már 3 éves, így el tudnék képzelni egy trónörökös fiút vagy lányt ugyanebben a színben. A továbbiak pedig majd alakulnak.