Krémek

 

Kísérleti jelleggel tartjuk. Igazából a véletlen szülte, hogy lett egy "krém" bakunk, aki valószínűleg pasztell. Viszont mivel színben hozzá illő párja nincs, így más színekkel szoktuk keresztezni.

 
 

Bársonybundás Vanília

 
Bársonybundás Vanília
 

Vanília 9 hetes korában költözött hozzám. Eredetileg arra számítottam, hogy sárga színű és kislány, de megtévesztett engem is, és Annát is. Később kiederült, hogy kisfiú és, hogy nem sárga színű. A színét a mai napig sem tudjuk biztosan, de eddigi ismereteim alapján a szlovák pasztellre hasonlít leginkább.

A szívemnek egyik legkedvesebb baknyula. Ha van nyúl iránti őszinte imádat és rajongás, akkor így érzek én Vanília iránt. A rengeteg küllemi erőssége mellett van egy-két testi hibája is, de ezek engem nem érdekelnek. Vele többszörösen is elfogult vagyok. Imádom.

 
 

Majszoló - Nyuszó Sziszi

 Majszoló - Nyuszó Sziszi
 

Sziszit nem rég vissza fogdtam a tenyészetbe. Anyukájához hasonlóan nem éppen kedves teremtés, eléggé nehezen kezelhető nyuszi hatalmas mozgás igénnyel. Egyébként nagyon okos, intelligens és kíváncsi. Most már úgy gondolom, hogy a nevelési problémája a hiperaktivitásában keresendő. 

Kapott egyedi azonosító számot és egyelőre nálunk marad. Megnézzük milyen lesz anyukának, de nem tervezünk vele örök távra.

A színe "meghatározhatatlan". Jobb szavunk nincs rá, minthogy krém. Az aguti jegyek stimmelnek. Egyébként fehéres aljszőre van, a szőszál közepe ez a krémes homok szín, és a vége mintha havannak lenne. Hasi aljszőrén enyhén krémes az árnyalat.

 
 

TERVEK A JÖVŐRE NÉZVE

Egyelőre nincsenek komoly tervek a színnel. Az biztos, hogy Vanília már 3 éves, így el tudnék képzelni egy trónörökös fiút vagy lányt ugyanebben a színben.