Krémek

 

A rexeknél krém szín hivatalosan nem létezik. Viszont létezik a pasztell, aminek sztenderdje rögzített. Ezért minden, ami krémes árnylatú aguti, de bizonytalan, hogy pasztell lenne, a "krém" gyűjtőszó alá vonom. 

Igazából a véletlen szülte, hogy lett egy krém bakunk, aki valószínűleg pasztell. Viszont mivel színben hozzá illő párja nincs, így más színekkel szoktam keresztezni.

 
 

Bársonybundás Vanília

 
Bársonybundás Vanília
 

Vanília 9 hetes korában költözött hozzám. Eredetileg arra számítottam, hogy sárga színű és kislány, de megtévesztett engem is, és Annát is. Később kiederült, hogy kisfiú és, hogy nem sárga színű. A színét a mai napig sem tudjuk biztosan, de eddigi ismereteim alapján a szlovák pasztellre hasonlít leginkább.

A szívemnek egyik legkedvesebb baknyula. Ha van nyúl iránti őszinte imádat és rajongás, akkor így érzek én Vanília iránt. Vele többszörösen is elfogult vagyok. Egyszerűen imádom!

 
 

Majszoló - Nyuszó Sziszi

 Majszoló - Nyuszó Sziszi
 

Sziszit 2017 nyarán fogadtam vissza a tenyészetbe. Krém színű. Igencsak szép nyuszi. Eredetileg nem terveztem vele örök távra, de úgy tűnik mégis megörököltem... Most már lehet, hogy meg sem válnék tőle. Túl régóta van velünk. 

 
 
 

Majszoló - Nyuszó Bézs

(kép helye)
 

Barack és Futár 2019 tavaszán született gyermeke. Bak. 

 
 
 
 

TERVEK A JÖVŐRE NÉZVE

Sokáig nem terveztem semmit a színnel, de 2019-ben megfordult a véleményem, és felé fordult a figyelmem.