Cikkek archívuma

Új vérvonal

Hermésznek, sárga törpe rex bakunknak másfél év után végre babái születtek! Az anyuka Szamóca, aki itt nálam szintén vemhesülési problémával küzdött szintén bő 1 éven át. Aztán egy szép nyári napon egy röpke légyottból megfogantak az első Hermész-picik :) Most már minden Szamin múlik. A többit...
Teljes cikk

Oltatásokról

Kedves Érdeklődők! 2019 nyarától a kisnyulak Pestorin Mormyx (kombinált) vakcinával történő oltásáért 2.000 Ft-ot számítunk fel oltásonként. Nagyobb csoportban oltjuk őket, így jön ki ez az összeg. 
Teljes cikk

/:/

Kis helyzetjelentés a megpróbáltatásokkal teli április után: május elején Nomád megajándékozott bennünket 2 kisnyuszival :) Másfél évig hallani sem akart babavállalásról, szóval ez nagy dolog, és szép ajándék nekünk a gyönyörű nyuszilányomtól. Ezt akár vehetjük az újrakezdés előjelének (?) 
Teljes cikk

Krém nyuszik

Idén ismét tervezzük krém nyuszik születését tenyészetünkben. Áprilisban kiderül, mi valósul meg az alomterveinkből. 
Teljes cikk

Műtét

Harmóniának császármetszésre volt szüksége, a nyúlfiókákat élve tudta kiszedni belőle az orvos. Az anyanyúl lábadozik, a kisnyuszik mesterséges fészekben nevelődnek. Harmónia elkezdte etetni őket. Remélem, hogy továbbra is ilyen jól haladunk majd :) Kemény csaj, csodás nyuszi, nagyon jó anya....
Teljes cikk

Egész napos előadássorozat

Tegnap részt vettem a Nyúltartók konferenciáján, és egyáltalán nem bántam meg, nagyon hasznosnak bizonyult. :) Köszönjük a szervezőknek, és az előadóknak, hogy részesei lehettünk ennek a napnak!
Teljes cikk

Tetkó

Spuri, Lily és Szavanna megkapták a tetoválási számaikat a fülecskéjükbe. 
Teljes cikk

Lurdy Ház

Egyesületünknek a hétvégén (febr. 9.-10.) nyúlbemutatója és -kiállítása lesz a Lurdy Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Teljes cikk

Egyesületi élet

Zajlanak a formaságok, többek közt tagdíj befizetési időszak van. Továbbra is C-3 tagok vagyunk. További csatlakozások kérdése még függőben. 
Teljes cikk

Gyász :'(

Ibolya nyuszinkat elvesztettük. Emléke örökké szívünkben él. 
Teljes cikk