Cikkek archívuma

Új bakok

Tenyészetünkbe új fiúk érkeztek lila, castor és sárga színekben. :)
Teljes cikk

Új nyuszik

Tenyészetünkbe új nyuszik költöztek. December közepén Németországból 3 Törpe rex bakot hoztunk Magyarországra. 1 hónap karantén elteltével beállhatnak a fedező bakok sorába :)
Teljes cikk

Kedves Gazdik!

Kedves Gazdik, Érdeklődők! December 15 - 16 - 17-én NEM leszek elérhető. E-mailekre dec. 18--án fogok válaszolni. Megértéseteket és szíves türelmeteket előre is köszönöm!
Teljes cikk

Pedro :)

Tenyészetünkbe új sárga törpe rex bak érkezett! :) Pedro 2 éves, szépséges baknyuszi, temperamentumában Remyre hasonlít, így egyből megszerettük az új jövevényt, és azonnal felkerült a toplista 3. fokára. Köszönjük Cs. Lászlónak és Kedvesének, hogy megtiszteltek bennünket a bizalmukkal és ránk...
Teljes cikk

Regisztráció

Megkezdtük nyulaink hivatalos regisztrációját. :) Vagyis hamarosan már hivatalos származási igazolást is tudunk nyújtani a gazdiknak az olyan utódokról, akiknek szüleit regisztráltattuk. A hobbi vonal még továbbra is életben marad, és a házi származási lap kiállítását sem hanyagoljuk el.
Teljes cikk

Vásárlási szerződés

2017 júliusától nyulaink egy része Vásárlási szerződéssel költözhet az új otthonába. A Vásárlási tájékoztatóban megtalálható a szerződésnek egy rövidített tartalmi változata.
Teljes cikk

Visszajelzések

KEDVES GAZDIK! Kérlek benneteket, hogy aki még egyáltalán nem, vagy már nagyon-nagyon régen jelentkezett híradással a tőlünk vásárolt nyuszijáról, az legyen szíves írni, képet küldeni! Nagyon fontos számomra a visszacsatolás. Egyrészt, hogy tudjam, valóban jó kezekbe adtam a nyuszikat. Másrészt,...
Teljes cikk

Kék vadas projekt folytatása

Tenyészetünkben másodszor születtek kék vadas kisnyuszik :)  A nyár folyamán még újabb kék vadas alomra/ almokra lehet számítani. ;)
Teljes cikk