Cikkek archívuma

Újabb gyász ;(

2016. 03. 29-én Golyó nyuszi altatás által elhagyta a mi világunkat. Nehéz és fájdalmas döntés volt.  Köszönöm neked Nyuszikám az elmúlt éveket, sosem felejtelek el, nyugodj békében!
Teljes cikk

Narancs nyuszik

Sikerült! Megléptük! Ezentúl sárga, ill. narancs nyuszik is élnek velünk és reményeim szerint néhány hónap, de legkésőbb fél év múlva a kicsinyeik is itt ugrálnak majd a nagyok között :)
Teljes cikk

Nyuszicsere

Happy nyuszi (eredeti nevén Majszoló-Nyuszó Gesztenye) egy Szeged melletti tenyészetbe költözött, és cserébe hozzánk került Bársonybundás Ugri.  Ugri 2 éves sárga nőstény, akit 2 éve figyeltem és követtem, és próbáltam megvásárolni. Az élet úgy hozta, hogy most jött el az ideje, hogy a...
Teljes cikk

Visszakerült hozzánk

A Gazdimamája visszahozta hozzánk Happy-t, az első nálunk született színes törpe kislányt. A tenyészet nem fogad vissza nyuszikat, de Happy-vel most kivételt tettünk. Jelenleg szobanyusziként él velünk ez az apró termetű nagyon szép nyuzsilány.
Teljes cikk

H-alom

Málnának és Cukinak megszületettek a kicsinyei, és az előző alomhoz hasonlóan most is szépséges nyuszikákkal örvendeztettek meg. Ezúttal viszont csak 2 kisnyuszit rejtettek a fészekbe.
Teljes cikk

A postaládából

Szia Cintia, Ezt muszáj elküldenem, mostanában 11 òrákat dolgozom, tegnap kint voltak az erkélyen a hidegben, és láttam rajta, h meg van sértődve, h a héten el volt hanyagolva. Ma Reggel negyed 7kor pakoltam be a táskámba és felugrott a kanapéra, rátelepedett a táskámra és nem tágított, olyan...
Teljes cikk

Lila kisnyuszik

Júniusban lila törpe rex kisnyuszik születtek, és már nagyon várják leendő gazdiaik jelentkezését! :) Részletek az Eladó kisnyuszik fül alatt.
Teljes cikk