Cikkek archívuma

Gyász :(

Picúr nyuszikámat el kellett altatni :'(  (3 hónapos kék kislány volt)
Teljes cikk

Színes törpe

Új fajtával bővült a tenyészet: havanna színes törpe tenyészpár költözött hozzánk, hogy ezzel a fajtával is ismerkedjünk kicsinykét.
Teljes cikk

Kék nyuszi

Február hónap elején egy kék törpe rex lánnyal gazdagodott a tenyészet :) Aki aztán váratlanul meg is ajándékozott egy kisnyuszival egy nagyon szép és apró termetű apukától, így már összesen 3 kék nyuszikánk van :)
Teljes cikk

2015-ös év első babái!

Február 14.-én megszülettek Málna és Cuki kisnyuszijai ;) Plussz az új kék nőstény is lebabázott, az egy szem megmaradt kicsinyét Málna neveli :)  
Teljes cikk

Összefoglaló 2014

A 2014-es évünk a tanulásról szólt. Több tenyészetbe ellátogattam, és jó néhány tenyésztővel beszéltem személyesen, telefonon és interbeten keresztül. Mind nagyon segítőkészek voltak, így sok tudással gyarapodtam gondozási és tenyésztési téren. Tavasszal egy kisebb kiállítást is meglátogattam, így...
Teljes cikk

Cikkek

Egyéb infók, cikkek, írások fül alatt sok hasznos tudnivalót találhattok. Folyamatosan bővül ;)
Teljes cikk

Ajánlott Irodalom

AJÁNLOTT IRODALOM azoknak, akik a hobbi nyuszit házikedvencnek viszik haza: A HÁZINYÚL. Minden, amit a házinyulak tartásáról tudni kell Alexandra Kiadó, 2011. [Külföldi szerzők munkája, Szegedi Eszter fordította, szerintem ez az egyik legjobb füzet annak, aki nyuszit visz haza új...
Teljes cikk

Végre, végre! :)

1 év türelem meghozta gyümölcsét, hamarosan hozzánk költözik Vanília, a 8 hetes SÁRGA Törpe Rex lányka! Hurrá! :D
Teljes cikk

D-alom

Október 8-án megszületett a "D" törpe rex alom. 3 csöppség született. November 21.-től elvihetők! Tenyészetünkben új, különleges színek: japán tarka, kék és pasztell!
Teljes cikk