Hírek

Nyuszicsere

Happy nyuszi (eredeti nevén Majszoló-Nyuszó Gesztenye) egy Szeged melletti tenyészetbe költözött, és cserébe hozzánk került Bársonybundás Ugri.  Ugri 2 éves sárga nőstény, akit 2 éve figyeltem és követtem, és próbáltam megvásárolni. Az élet úgy hozta, hogy most jött el az ideje, hogy a...
Teljes cikk

H-alom

Málnának és Cukinak megszületettek a kicsinyei, és az előző alomhoz hasonlóan most is szépséges nyuszikákkal örvendeztettek meg. Ezúttal viszont csak 2 kisnyuszit rejtettek a fészekbe.
Teljes cikk

Lila kisnyuszik

Júniusban lila törpe rex kisnyuszik születtek, és már nagyon várják leendő gazdiaik jelentkezését! :) Részletek az Eladó kisnyuszik fül alatt.
Teljes cikk

Gyász :(

Picúr nyuszikámat el kellett altatni :'(  (3 hónapos kék kislány volt)
Teljes cikk

Színes törpe

Új fajtával bővült a tenyészet: havanna színes törpe tenyészpár költözött hozzánk, hogy ezzel a fajtával is ismerkedjünk kicsinykét.
Teljes cikk

2015-ös év első babái!

Február 14.-én megszülettek Málna és Cuki kisnyuszijai ;) Plussz az új kék nőstény is lebabázott, az egy szem megmaradt kicsinyét Málna neveli :)  
Teljes cikk

Összefoglaló 2014

A 2014-es évünk a tanulásról szólt. Több tenyészetbe ellátogattam, és jó néhány tenyésztővel beszéltem személyesen, telefonon és interbeten keresztül. Mind nagyon segítőkészek voltak, így sok tudással gyarapodtam gondozási és tenyésztési téren. Tavasszal egy kisebb kiállítást is meglátogattam, így...
Teljes cikk

Végre, végre! :)

1 év türelem meghozta gyümölcsét, hamarosan hozzánk költözik Vanília, a 8 hetes SÁRGA Törpe Rex lányka! Hurrá! :D
Teljes cikk

Bővítés

2014 tavaszán új tenyésznyuszinak szánt növendékekkel fog bővülni a tenyészet! :)
Teljes cikk